Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης: “Μου λείπει πάρα πολύ η Φώφη – Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ”

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Τσούνης μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά, λίγους μήνες μετά τον θάνατό της.

Σε δήλωσή του στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” ο σύζυγος της αείμνηστης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αναφέρει: “Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ”.

Όλα αυτά τα χρόνια είχε επιλέξει μια διακριτική στάση στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ο άνθρωπος που την στήριζε στη δύσκολη μάχη που έδινε. Ο γνωστός οδοντίατρος είχε παντρευτεί με την Φώφη Γεννηματά το 2003 και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο. “Με τον Ανδρέα μας δένει η τρέλα μας” είχε δηλώσει η ίδια μιλώντας για τον σύζυγό της.

“Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές- κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι”, είχε αποκαλύψει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ