Σβίγκου στον Realfm 97,8: Χρειάζεται διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Έλληνας ομογενής

“Χρειάζεται απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Έλληνας ομογενής”, είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σχετικά με τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να επιδείξουμε την αναγκαία ψυχραιμία γιατί ενδέχεται να υπάρξει μικροπολιτική εκμετάλλευση και στις δύο χώρες. Οπότε πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να περιμένουμε να δούμε ποιες ήταν ακριβώς οι συνθήκες” τόνισε η κ. Σβίγκου.

“Δεν ξέρω εάν και η ίδια η ΝΔ θεωρεί ότι θα έχει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές. Ανεξάρτητα από την τελευταία δημοσκόπηση, σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι δεν έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν τις διαθέσεις της κοινής γνώμης. Στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων πολιτών και πολιτών που έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές” σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

“Η καλύτερη εικόνα που παίρνουν τα κόμματα, τουλάχιστον τα κόμματα της Αριστεράς που θέλουν να είναι και είναι κομμάτι της κοινωνίας, είναι από την επαφή τους με τον κόσμο και όχι από μία εικόνα που αποτυπώνει μία δημοσκόπηση, η οποία μπορεί να είναι και καταγραφή μίας συγκεκριμένης στιγμής. Μεγάλο τμήμα της κοινωνίας προσδοκά από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκά από τις πολιτικές που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο και από αυτά που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία των πολιτών, με αυτούς τους πολίτες εμείς θα μιλήσουμε και την επόμενη περίοδο. Θεωρώ ότι την επόμενη περίοδο τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά για εμάς”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ