Συγκλονίζει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: Δεν θέλω τη ζωή μου χωρίς αυτόν – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της. Θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

“Πώς να κάνω εγώ κουράγιο.. Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου.. Καρδιά μου… Σε έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου… Ψυχή μου.. Δεν έχω ψυχή.. Δεν έχω κουράγιο… Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου;

Δεν τη θέλω τη ζωή μου. χωρίς την παρουσία του Κωνσταντίνου μου, δεν αντέχω… Μας διαλύσανε.. Δεν ήθελαν την ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά να στολίσει για την επέτειο, για τους ήρωες”, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο, στο Βουλιαράτι της Αλβανίας, των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ