Στον απόηχο της διαγραφής Καϊλή συνεδριάζει η Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ – LIVE η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

Δείτε απευθείας την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η ΚΕ συνεδριάζει, με επίκεντρο το κοινωνικό πρόγραμμα του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών, και στον απόηχο της διαγραφής της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ.

«Qatar Gate»: Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις – Οι διαδικασίες για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή από το Ευρωκοινοβούλιο και η άρση ασυλίας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που συμπληρώνει ένα χρόνο στην ηγεσία του κόμματος, θα παρουσιάσει τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά και την πολιτική για φθηνή στέγη για νέους, φοιτητές και οικονομικά αδύναμους. Θα ζητήσει ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα, παρουσιάζοντας το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική λύση απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως δηλώνει, επενδύουν στον διχασμό και τον λαϊκισμό.

Σε σχέση με την υπόθεση Καϊλή, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να στείλει μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει να εκτίθεται η παράταξη γιατί κάποιοι, όπως υπογράμμισε και το Σάββατο σε δηλώσεις του, θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δουρείου Ίππου, υπονομεύοντας τη νέα προσπάθεια που άρχισε πέρυσι.

Εύα Καϊλή: Έρευνα των βελγικών αρχών στο σπίτι της – Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, προσήχθη ο σύζυγός της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ