Στο νέο Κέντρο Φροντίδας για ΑμεΑ στο Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια»

Στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και σε έναν πιο εύκολο και εξωστρεφή τρόπο ζωής, στοχεύει το νέο Κέντρο Φροντίδας για ΑμεΑ, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στην ανάπλαση του Ελληνικού και το πρώτο έργο που αφορά σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του, τόνισε πως «έχει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός ότι το πρώτο κτίριο που παραδόθηκε στο πλαίσιο της πολύ μεγάλης ανάπλασης που δρομολογείται εδώ στο Ελληνικό αφορά στους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα».

Στο Κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «το όλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα, υπογραμμίζοντας πως «πολλοί αμφισβήτησαν τη δυνατότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια και να δρομολογούμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο με το οποίο δημιουργούνται κάθετες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Επίσης θα δημιουργήσει πολύ σημαντικούς ελεύθερους χώρους πρασίνου και θα μετατραπεί σε μία εστία ανάπτυξης, μία εστία καινοτομίας, έναν πόλο πολιτισμού άθλησης και ψυχαγωγίας.

Κτίριο υπόδειγμα για το πώς πρέπει να κατασκευάζονται σύγχρονες δομές που υποστηρίζουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας με αναπηρία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ