Στέλιος Κούλογλου: Ο Πολάκης κάνει προεκλογική εκστρατεία των άλλων κομμάτων

Ο Στέλιος Κούλογλου απάντησε στον Παύλο Πολάκη και την… προτροπή του ότι πρέπει να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24, είπε ότι “ο κ. Πολάκης είναι καλός, αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία… των άλλων κομμάτων”.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι “αν θυμάστε τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ– κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο- πέρασε τον Μεϊμαράκη. Και αυτό επειδή τού επιτέθηκε ο κ. Πολάκης πριν από τις ευρωεκλογές και του έδωσε 700.000 σταυρούς”.

Ο Στέλιος Κούλογλου είπε ακόμη τα εξής: “Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κούλογλου

Οργισμένος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης για τη θέση που πήρε ο Στέλιος Κούλογλου αναφορικά με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, σε άρθρο με τίτλο “ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα”.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνεται στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας “άκου Στέλιο Κούλογλου” και αναφέροντας ότι “αν εσύ είδες ‘ισοπαλία’ στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. “Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…”, τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κούλογλου

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook:

“ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακριά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακέικο!

Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ