Στέφανος Κασσελάκης: Ζητώ σεβασμό στην μνήμη των 2 γιαγιάδων μου

Σεβασμό στην μνήμη των δύο γιαγιάδων του ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά από συνέντευξη γυναίκας, που παρουσιάστηκε ως συγγενής του.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακρής πρόθυμος να παραιτηθεί για να μπει στη Βουλή ο Κασσελάκης

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ψηφίζει ΝΔ, όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια», ανέφερε σε ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέσεις μάχης Κασσελάκης και Αχτσιόγλου – Η κόντρα για το «debate» και οι νέες ισορροπίες

Νωρίτερα η γυναίκα είχε πει στον ΑΝΤ1 «ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά. Είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι».

Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate – «Είμαστε σύντροφοι, την καλώ σε κοινή περιοδεία»

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ΝΔ. «Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως, τον θαυμάσω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός ήτανε Νέα Δημοκρατία», εξήγησε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ