Στέφανος Κασσελάκης: Τα «κλικ» από το πάρτι για τα γενέθλιά του στου Ψυρρή – Η γραβάτα με ελληνικές σημαίες και η τούρτα- έκπληξη

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό μπαρ στου Ψυρρή ο Στέφανος Κασσελάκης. Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε και βγήκε από το στρατόπεδο της Θήβας στο πλαίσιο της προβλεπόμενης 5ήμερης άδειας και το βράδυ προσκάλεσε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο μπαρ μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, αφού πρώτα είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο της περιοχής.

Γενέθλια Στέφανου Κασσελάκη

Συνομίλησε ευδιάθετος με τους προσκεκλημένους του αλλά και τους θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια χαιρέτησε φίλους και συνεργάτες που ήδη απολάμβαναν το ποτό τους.

Ξεχώρισε το τραπέζι όπου κάθονταν η Όλγα Γεροβασίλη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Σαρακιώτης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το παρών έδωσαν και οι Ράνια Θρασκιά, Κώστας Αρβανίτης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Καραμέρος και πολλοί άλλοι.

Κασσελάκης- γενέθλια

Ένα από τα δώρα που δέχτηκε ήταν μια γραβάτα με ελληνικές σημαίες, όπως εκείνη του Βασιλιά Καρόλου. Κάνοντας χιούμορ σε κάποια φάση ανέφερε «Θα φτιάξω κοιλιακούς και θα λυσσάξει ακόμα περισσότερο Μητσοτάκης».

Κασσελάκης- γενέθλια

Επίσης κάποιος είχε φέρει να κεράσει ντόνατ, τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης απόλαυσε.

Η τούρτα που είχαν παραγγείλει για τον πρόεδρο έγραφε πάνω: «Χαρούμενα γενέθλια πρόεδρε».

Μόλις έφτασε στο μπαρ ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους σχετικά με τις ευρωεκλογές, με το ψηφοδέλτιο αλλά και με την εμπειρία του από τον στρατό.

Αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε, ενώ σε έναν δημοσιογράφο απάντησε «get a life».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ