Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές» – Το βίντεο-απάντηση για τις παραλίες

Με ένα καυστικό βίντεο στο TikTok απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις παραλίες.

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος παραπέμπει και στην έντονη αντίδραση της WWF κατά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε… θάλασσα». Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται πλάνα από το πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού με δηλώσεις του για το νομοσχέδιο.

«Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπληρώνει: «Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούριο νόμο «νόμο καταστροφής των ακτών» γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμη και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή!

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ