Στέφανος Κασσελάκης: Η βόλτα στο Σύνταγμα, το αγαπημένο φαγητό και οι ερωτήσεις που… δεν απάντησε

Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη είχε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης χθες στη Βουλή. Μετά τη συνάντηση και τη συνομιλία που είχαν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών πήγαν στο εστιατόριο της Βουλής για να φάνε το μεσημεριανό τους.

Στέφανος Κασσελάκης για την κακοκαιρία Elias: «Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια… »

Στην παρέα τους ήταν και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο περπάτησαν στο Σύνταγμα.

Εκεί δημοσιογράφοι του ζήτησαν ένα σχόλιο για την υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής ή να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν απάντησε. Ωστόσο κοντοστάθηκε και απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ποιο φαγητό του αρέσει.

Κασσελάκης: Η θεαματική του είσοδος με limbo σε σχολείο ΑμεΑ – «Έκοψε» από το βίντεό του την Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το περιέγραψε και είπε ότι είναι λαχανικό που μέσα έχει κρεατικό.

Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες και αγκάλιασε τα σκυλάκια που έβλεπε. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει τις τελευταίες ημέρες και ότι ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μείνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ