Σταθάκης στον Realfm 97,8: Καταγγέλλεται ένα σκάνδαλο το οποίο δεν έγινε ποτέ

“Φαντάζομαι και ότι η σημερινή συζήτηση θα ξεθυμάνει, διότι δεν έγινε καμία πώληση κανενός πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία” είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η ΝΔ ισχυρίζεται κάτι το οποίο δεν έγινε, προετοιμαζόταν να γίνει με έναν τρόπο…Είναι κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ…Η συμφωνία δεν έχει γίνει, δεν υπάρχει, με μεσάζοντα, χωρίς μεσάζοντα είναι μια συζήτηση εν πολλοίς φαντασιακή. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα γεγονός το οποίο να εγείρει όλη αυτή τη διαδικασία” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθάκης και σημείωσε:

“Η διακρατική συμφωνία επί της αρχής υπάρχει, στο πλαίσιο αυτής της διακρατικής συμφωνίας είναι να γίνουν κάποιες συμφωνίες συγκεκριμένες, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα. Καταγγέλλεται ένα σκάνδαλο το οποίο δεν έγινε ποτέ, ‘καταγγέλλεται’ κάτι που δεν συνέβη ποτέ, αυτό είναι η μόνη μου θέση… Δεν υπάρχει τίποτα, κανένα γεγονός που να δημιουργεί αυτή τη συζήτηση και νομίζω ότι θα φανεί στη συζήτηση σήμερα στη Βουλή”

Ερωτηθείς για το εάν θα έχουμε εκλογές εντός του 2018 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε μεταξύ άλλων ότι “εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ένταση. Βλέπω τη ΝΔ να είναι σε απόγνωση, αλλά ομολογώ ότι κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει μία οικονομική και πολιτική σταθερότητα αυτό τον καιρό που επιβάλει λογικά την ολοκλήρωση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση ως έχει” και πρόσθεσε:

“Άρα, δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, η ΝΔ μπορεί να τερματίσει την κυβέρνηση και στο ηθικό της πλεονέκτημα, που κατά τη γνώμη μου το διατηρεί η κυβέρνηση αλώβητο και στο να δημιουργήσει μία έννοια πολιτικής αστάθειας… Εκτιμώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας, κάποια στιγμή το 2019”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.