Σπύρος Χατζάρας: Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτησή του

Ο Σπύρος Χατζάρας αποχωρεί από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτησή του.

«Είμαι ΑΝΤΙ-Μητσοτακικός και δεν είμαι ΑΝΤΙ-σημίτης» τονίζει αρχικά ο Σπύρος Χατζάρας, σημειώνοντας ότι «μέσω της συνεχιζόμενης κατασυκοφάντησής μου στοχοποιείται μόνον ο Γιάννης Σγουρός». Κάνει λόγο για «δόλιους συκοφάντες» και γνωστοποιεί ότι ήδη έχει καταθέσει αγωγές.

«Δηλώνω ότι αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την νίκη του Γιάννη Σγουρού στις Περιφερειακές Εκλογές ως στέλεχος του Κινήματος 21 του οποίου είμαι συνιδρυτής. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του Γιάννη Σγουρού αλλά αποχωρώ οικειοθελώς από την Παράταξη “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής. Ο λαός θα νικήσει και η Ελλάδα θα ελευθερωθεί», καταλήγει στη σημερινή ανάρτησή του.

 

Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεσπάσει σάλος με αφορμή μία ανάρτηση του Σπύρου Χατζάρα στο Twitter, στην οποία είχε χαρακτηρίσει «προδότες αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία» φορώντας μία μπλούζα με το χαρακτηριστικό «Ζ», σήμα κατατεθέν της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ενώ δήλωνε υποστηρικτής του Πούτιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ