Σπίρτζης: Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για την Greek Μafia

Στο θέμα της «διαφθοράς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ», αναφέρεται με δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για δημοσίευμα με διαλόγους αστυνομικών με ποινικούς – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Σπίρτζης επικαλείται το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» υποστηρίζοντας ότι «ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. με την αποκάλυψη ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ αστυνομικών, επικίνδυνων κακοποιών και «νονών» της νύχτας, που βρέθηκαν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων υπό διερεύνηση υποθέσεων».

Αφού θυμίζει την «υπόθεση της Greek mafia, που αποκαλύφθηκε και στάλθηκε στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει: «Πρόσφατα ο κ Θεοδωρικάκος παρίστανε τον ανίδεο για τον κατηγορούμενο ανώτατο αξιωματικό κ. Δάβαλο που τοποθέτησε Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής. Σήμερα, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ξανακάνει τον ανίδεο, δίνοντας εντολή για άμεση έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων».

Επείγουσα έρευνα παρήγγειλε ο Ντογιάκος για το δημοσίευμα με διαλόγους αστυνομικών με ποινικούς

Ακολούθως ρωτά τον υπουργό: «Μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο; Αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia; Αν ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτός από την προπαγάνδα, θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ