Σπίρτζης: Έχει δίκιο ο Τατσόπουλος που έγραψε ότι όπου βρω τον Σπίρτζη θα τον… δείρω

Με χιούμορ απάντησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, στο σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση των αεροδρομίων, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Ο κ. Σπίρτζης, κληθείς να σχολιάσει τη χιουμοριστική ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook, σημείωσε:

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα όπου κάνω λάθος να το παραδεχτώ. Είπα τα αισθήματά μου δημόσια, ότι με πόνο υπογράφω αυτή τη σύμβαση… Έχει δίκιο ο κ. Τατσόπουλος που έγραψε ότι όπου βρω τον Σπίρτζη θα τον… δείρω. Αλλά αυτό θα γίνει μεταξύ εμού και του Σπίρτζη. Δεν είναι καλό που ο Πέτρος το δημοσιοποιεί… Είναι βέβαιο όμως ότι αυτό που σχετίζεται με τη δική μας πολιτική είναι άλλο θέμα. Είναι άλλη πολιτική κατεύθυνση. Είναι ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της και αν μη τι άλλο προχωράει σε μια άλλη κατεύθυνση μαζί με τον ελληνικό λαό για να ξεπεράσει την κρίση, και με τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις. Και προφανώς στον ιδιωτικό τομέα. Προφανώς».

Στο ερώτημα, όταν ένας υπουργός διαφωνεί με μία σύμβαση και δεν τη θεωρεί εθνικά επωφελή, γιατί να υπογράψει, ο υπουργός Υποδομών, απάντησε:

«Η σύμβαση για τα αεροδρόμια ήταν έτοιμη πριν τις εκλογές. Δεύτερον εμείς δηλώσαμε πριν τις εκλογές επίσης, που έγιναν πολύ πρόσφατα, ότι πάμε στον ελληνικό λαό γιατί άλλα λέγαμε και άλλα αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε με τους θεσμούς. Και μέσα σ’ αυτά ήταν και η πώληση των αεροδρομίων με τον ίδιο διαγωνισμό και με τους ίδιους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Ήταν πολύ σαφής η πρόβλεψη για τον διαγωνισμό των αεροδρομίων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ