Σπαρτιάτες: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας – «Λύσαμε όλες τις διαφορές» είπε ο Στίγκας

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών», όπου θα γινόταν συζήτηση για το «αντάρτικο» εννέα βουλευτών, με αφορμή την στήριξη στον καταδικασμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Σπαρτιάτες: Στο τέλος της εβδομάδας η συνεδρίαση της ΚΟ για την «ανταρσία» των εννέα βουλευτών

Οι τόνοι στο κόμμα φαίνεται ότι πέφτουν, με τα προβλήματα ωστόσο να παραμένουν στο εσωτερικό των «Σπαρτιατών». Πάντως, ο Βασίλης Στίγκας ανακοίνωσε ότι θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Σήμερα, δεν συνεδρίασε τελικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αλλά το γραφείο του προέδρου επισκέφτηκαν ο γ.γ. της ΚΟ, Γιάννης Δημητροκάλλης, και ο εκπρόσωπος Τύπου, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς. Οι ίδιοι δήλωσαν στη συνέχεια στους δημοσιογράφους πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν οι υπόλοιποι βουλευτές, καθώς λείπουν εκτός Αθηνών.

Στίγκας: Τους Σπαρτιάτες τους διοικώ εγώ – Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος

«Μιλήσαμε και πιθανόν λύσαμε όλες τις διαφορές» δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο επικεφαλής του κόμματος, προσθέτοντας πως «επί της ουσίας δεν έχουμε πολλές διαφορές».

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών δεν θέλησε να γνωστοποιήσει γιατί «άδειασε» τον βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνο Φλώρο ενώπιον της Ολομέλειας, ενώ σε ερώτηση για το αν ασκεί επιρροή ο Κασιδιάρης στην Κ.Ο. των Σπαρτιατών, επανέλαβε πως ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης «είναι το καύσιμο – η κηροζίνη για να φτάσουμε στο ποσοστό που πήραμε στις εκλογές. Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε ως Σπαρτιάτες».

Οι Σπαρτιάτες και ο… Εφιάλτης: Εννιά βουλευτές τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη και «αδειάζουν» τον Στίγκα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ