Σοκ από την ατάκα Ρουπακιά στον αστυνομικό που τον συνέλαβε: Είμαι δικός σας

«Μην πείτε τίποτα σε κανέναν, εγώ το έκανα, είμαι δικός σας» . Αυτό είπε ο Γιώργος Ρουπακιάς στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβε αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο αστυνομικός Δημήτρης Κουρέτζης ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σύλληψη του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα καθώς και την κυνική του ομολογία ότι δολοφόνησε τον άτυχο μουσικό.

«Τον ρώτησα τι έχει γίνει και μου απάντησε “Δεν ξέρω” και αμέσως μετά είπε “Εγώ το έκανα μην πείτε τίποτα σε κανέναν είμαι δικός σας” . Εγώ τον ρώτησα “Τι εννοείς” και μου απάντησε “είμαι της Χρυσής Αυγής” . “Κύριε δεν είστε δικός μας” του είπα και τον πήγα στο τμήμα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να είχε φύγει από τον τόπο του εγκλήματος στην περίπτωση που είχε καθυστερήσει να φτάσει το περιπολικό της Άμεσης Δράσης το οποίο και όπως περιέγραψε του έκλεισε το δρόμο.

«Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο με αναμμένη τη μηχανή και τα φώτα. Υπήρχε ένας άνθρωπος στη θέση του οδηγού. Του κλείσαμε το δρόμο και το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να φύγει …Είδα τον οδηγό να καπνίζει . Του είπα να σβήσει το τσιγάρο και τον ρώτησα “τι έχει γίνει” και μου απαντήσει “δεν ξέρω”.

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκε το αίτημα για κράτηση του μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

“Πλημμύρισε” η αίθουσα της δίκης της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Με σκούπες στην αίθουσα της δίκης της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.