Σκουρλέτης: Χοντράδα και απρέπεια

Σκουρλέτης: Χοντράδα και απρέπεια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολίασε τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας, ο οποίος επιτέθηκε στο πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν ταιριάζει ο τρόπος του με την ιδιότητα του να έρχεται σε μια χώρα και να κάνει μια χοντροκομμένη επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά να είναι και ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και προφορικά και γραπτώς μέσα από τη μαύρη βίβλο συστάσεις. Έκανε απλώς το χατίρι στον φίλο του κ. Σαμαρά, αλλά δε σεβάστηκε ούτε ιδιότητα του ούτε τη χώρα που βρίσκεται. Πρόκειται για απρέπεια και χοντράδα», σχολίασε μεταξύ άλλων για το ζήτημα ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο Ότμαρ Κάρας είχε πει για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι στη συνάντηση που είχε για περισσότερο από μια ώρα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Στρασβούργο στις 11 Δεκεμβρίου «τον ρώτησε ποια είναι η εμπειρία του από την τρόικα -ως ηγέτης της αντιπολίτευσης – ποιοι οι στόχοι του, οι προτάσεις του και επί μια ώρα ο κ. Τσίπρας δεν έλεγε τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ