Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Ξαναβλέπουμε με τη ΝΔ το έργο που είχαμε δει πριν από τα μνημόνια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ότι «Η απλή αναλογική θα δημιουργήσει την δυναμική, αν υπάρξει δεύτερη κάλπη. Πιστεύω ότι μπορεί να εξασφαλιστεί μια ευρύτερη πλειοψηφία που να αποτυπωθεί και σε μια νέα κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτή άλλωστε είναι και η λογική της απλής αναλογικής».

«Η βάση της προγραμματικής σύγκλισης είναι τα προβλήματα» πρόσθεσε.

«Κανείς δεν θα το ομολογήσει πριν τις εκλογές. Υπάρχουν και λόγοι αυτοσυντήρησης του κάθε πολιτικού κόμματος, ωστόσο το μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι ότι “ναι μπορούν να βρεθούν οι κατάλληλες προγραμματικές συγκλίσεις”, να είναι ορατές στον κόσμο» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

«Ατέλειωτος ο κατάλογος παρεμβάσεων και πρακτικών εκ μέρους της κυβέρνησης που τορπιλίζουν τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου, που ενδεχομένως οδηγήσουν σε μια σύγκλιση ανάμεσα στα κόμματα» επεσήμανε.

«Οι εκλογές έχουν χαρακτήρα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές οικονομικές στρατηγικές. Ξαναβλέπουμε με τη ΝΔ το έργο που είχαμε δει πριν από τα μνημόνια, μια εικονική ευμάρεια που υπονόμευε το παρόν και το μέλλον, την επόμενη φάση» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ