Σκουρλέτης σε Κασσελάκη: «Γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης έπειτα από την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη στο Twitter στην οποία αναφέρει πως προχωρά στην διαγραφή του ίδιου, του Δημήτρη Βίτσα και του Νίκο Φίλη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Kontra ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε: «Λυπάμαι, αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση», ενώ έκανε λόγο για «διαδικασίες προβλεπόμενες στο Καταστατικό», αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όρηανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα. Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ