Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο

“Η διαχείριση της πανδημίας έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε και στην προηγούμενη φάση, υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Η οργάνωση για τους εμβολιασμούς είναι θετική” δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Κώστας Σκανδαλίδης. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι “ιδιαίτερα τώρα που άνοιξε η τουριστική περίοδος, οι τουριστικές περιοχές φαντάζομαι ότι θα περάσουν από μια πολύ δύσκολη κατάσταση”.

“Δεν είναι καλές οι προβλέψεις, αν εξαιρέσουμε τον Σεπτέμβριο που πιθανά θα υπάρξει μια μεγαλύτερη κάλυψη, μέχρι τα μέσα Αυγούστου τα προβλήματα θα είναι μεγάλα. Είναι χιλιάδες οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού/επισιτισμού που δεν έχουν δουλειά” πρόσθεσε σχετικά με τον τουρισμό.

“Η πιο ωραία στιγμή στη Βουλή ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι ο πατέρας σας έπεσε από την κυβέρνηση σε τρία χρόνια και μην το ξεχνάτε. Η απάντηση Μητσοτάκη στον Τσίπρα ήταν “Με μια διαφορά, εσείς δεν είστε ο Ανδρέας Παπανδρέου”. Μου άρεσε η αναφορά γιατί ότι κι αν κάνουν, όπως και να γίνει η συζήτηση στη Βουλή, όλα περιστρέφονται γύρω από τη δική μας θητεία και τις δικές μας επιδόσεις. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί η προσπάθεια να αλωθεί ο χώρος εκ των έξω, είναι μια προσπάθεια που δεν βοηθά την ανάπτυξη του πολιτικού συστήματος, αλλά είναι δική τους δουλειά ας κάνουν όπως νομίζουν. Ο χώρας μας είναι απαραίτητος να υπάρχει” σημείωσε.

“Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που η παράταξή μας θα έχει τη δυνατότητα να ξαναπαίξει πρωταγωνιστικό ρόλο” υπογράμμισε.

“Έχω πει στη δική σας εκπομπή ότι το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και πουθενά. Δείτε τη Βουλή, τι έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και είναι στη Βουλή αυτή τη στιγμή. Δείτε πώς συγκροτεί την κυβέρνησή του ο κ. Μητσοτάκης και δείτε πώς επιμένει ο κ. Τσίπρας να κάνει μεταγραφές ανόητες, όπως αυτή του κ. Κεδίκογλου. Αυτό είναι λόγω της ένδειάς τους από άποψη στελεχών, της στρατηγικής, της κυβερνητικής εμπειρίας, όλα αυτά δεν υπάρχουν στη ΝΔ στον βαθμό που θα έπρεπε και πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο” είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ