Σιγάλας στον Realfm 97,8: Οι τρεις συνδυασμοί μαζί λύνουμε το πρόβλημα ώστε ο δήμος Θήρας να έχει το αυτοδιοίκητο με απόλυτη πλειοψηφία

“Βρισκόμαστε μεσούσης της τουριστικής σεζόν όπου αντιμετωπίζει το νησί τεράστια προβλήματα όσον αφορά την εικόνα του”, είπε ο Αντώνης Σιγάλας, υποψήφιος δήμαρχος Θήρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Γιώργο Ψάλτη.

“Η καθαριότητα είναι σε μία άθλια κατάσταση και αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο λόγω εκλογών. Δυστυχώς η καθημερινότητα που ζει σήμερα και ο Σαντορινιός και Θηρασιώτης αλλά και όλοι οι επισκέπτες οι οποίοι βρίσκονται στο νησί είναι σε άθλια κατάσταση, χωρίς απορριμματοφόρα, με ελλιπείς κάδους. Επικρατεί μία εικόνα τριτοκοσμική”, σημείωσε ο κ. Σιγάλας και πρόσθεσε:

“Το δεύτερο σημαντικό θέμα είναι η ανεξέλεγκτη ταφή των απορριμμάτων και φυσικά δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα και με τη μη προετοιμασία των παραλιών να υποδεχτούν όλους τους επισκέπτες που όπως θυμάστε και πέρσι το 2018 χάθηκαν όλες οι γαλάζιες σημαίες της Σαντορίνης λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Ζώρζου”.

“Το θέμα των υποδομών είναι ένα τεράστιο θέμα που έρχεται εδώ και πολλά χρόνια σε μία πλήρη εγκατάλειψη όλων των υποδομών του νησιού με κορυφαίο θέμα το λιμάνι του Αθηνιού, όπου εκεί η κατάσταση είναι χαώδης… Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να κουμπώσει και ένα οδικό δίκτυο το οποίο είναι κατεστραμμένο σε κομβικά σημεία του νησιού”, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Θήρας.

“Έρχεται η προγραμματική μας συμφωνία των τριών συνδυασμών να λύσει και το πρόβλημα της αναρχίας ή των προβλημάτων που θα δημιουργούσε η επόμενη μέρα σε μία δημοτική αρχή η οποία δεν θα είχε πλειοψηφία. Οι τρεις συνδυασμοί μαζί έχουμε 17 έδρες οπότε λύνουμε το πρόβλημα της επόμενης μέρας έτσι ώστε ο δήμος Θήρας να έχει το αυτοδιοίκητο με απόλυτη πλειοψηφία έτσι ώστε να μπορεί να προχωρήσει αμέσως σε αποφάσεις που απαιτούνται προς τη σωστή κατεύθυνση για να λύσουμε ένα – ένα τα θέματα της καθημερινότητας μέσα στις πρώτες 100 μέρες, αλλά παράλληλα να δρομολογήσουμε τις λύσεις στην επίλυση των θεμάτων των υποδομών και των έργων που απαιτούνται να γίνουν έτσι ώστε να απεμπλακούμε σύντομα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ήδη ακόμα και τον πρώτο χρόνο η Σαντορίνη” δήλωσε ο κ. Σιγάλας

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ