Σάλος στα social media: Οχήματα που συνόδευαν τη Φωτίου στάθμευσαν σε οδηγό έλευσης τυφλών – Τι απαντά η υπουργός

Σάλος προκλήθηκε από μία φωτογραφία όπου δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες, που συνόδευαν την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στην επίσκεψη της στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονταν σταθμευμένα στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως αναφέρει ο ιστότοπος voria.gr δημοσίευσε στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης.

Θεανώ Φωτίου: Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός

«Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κυρία Φωτίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ