Σάλος με νέο έγγραφο για τον Μανώλη Πετσίτη

Σάλος προκλήθηκε από νέο έγγραφο που δημοσίευσε το newsbomb σύμφωνα με το οποίο ο Μανώλης Πετσίτης ανέλαβε να εκπροσωπεί φορολογικά τους Κύπριους δικηγόρους του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ένα μηνά πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των Παναγιώτου και Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Δηλαδή, 33 ημέρες πριν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές του 2015.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό news24/ 7 χθες, o κ. Παππάς σημείωσε ότι «έχουν δοθεί σχετικές απαντήσεις. Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών και δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Να προχωρήσουν οι έρευνες. Αυτά τα δημοσιεύματα αποτυπώνουν την αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει να μιλήσει ούτε για οικονομία, ούτε για εξωτερική πολιτική και κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς», τονίζοντας ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάστηκε στις δεύτερες εκλογές του 2015, αρχές 2016 στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση είχε μπει σε τροχιά σύγκρουσης. Αυτή είναι η αλήθεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ