Η απάντηση του Νίκου Παππά για τη σχέση με τον Μανώλη Πετσίτη

Απάντηση για τη σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη, έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από το νέο βίντεο που εμφανίζει τον Μανώλη Πετσίτη δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, το βράδυ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015 αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για άνοιγμα των λογαριασμών του στην Κύπρο.

Μιλώντας στο 24/ 7, o κ. Παππάς σημείωσε ότι «έχουν δοθεί σχετικές απαντήσεις. Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών και δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Να προχωρήσουν οι έρευνες. Αυτά τα δημοσιεύματα αποτυπώνουν την αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει να μιλήσει ούτε για οικονομία, ούτε για εξωτερική πολιτική και κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς», τονίζοντας ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάστηκε στις δεύτερες εκλογές του 2015, αρχές 2016 στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση είχε μπει σε τροχιά σύγκρουσης. Αυτή είναι η αλήθεια».

Ερωτηθείς, μάλιστα, αν ο κ. Πετσίτης εξακολουθούσε να είναι συνεργάτης του, ο κ. Παππάς απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν ήταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ