Σακελλαροπούλου: Το Αναστάσιμο φως να σημάνει την αναγέννηση των ελπίδων μας για ειρήνη και ευημερία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε τη δική της ευχή, μετά την τελετή της Ανάστασης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, τονίζοντας ότι το Αναστάσιμο φως να σημάνει την αναγέννηση των ελπίδων μας για μια ειρήνη και ευημερία και πάνω απ’ όλα το τέλος του Πολέμου στην Ουκρανία.

«Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους, το άνοιγμα της καρδιάς προς τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι ολόψυχα το Αναστάσιμο φως να σημάνει την αναγέννηση των ελπίδων μας για ειρήνη και ευημερία. Και πάνω απ’ όλα το τέλος του πολέμου, που δοκιμάζει τόσο σκληρά τον Ουκρανικό λαό και βυθίζει στην αγωνία όλο τον κόσμο. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικώς, μετέβη στον καθεδρικό μητροπολιτικό ναό της Ξάνθης και στη συνέχεια με την πομπή στην κεντρική πλατεία για την τελετή της Ανάστασης, την οποία μεταξύ άλλων παρακολούθησαν και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και πλήθος κόσμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ