Ρούσσος και Ορφανός υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Σιγάλα για τον δήμο Σαντορίνης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”, στη Μεσσαριά, ανακοινώθηκε η συνεργασία των συνδυασμών για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο της Σαντορίνης.

Οι συνδυασμοί “Σαντορίνη Θηρασιά – Ενότητα Αλλαγή” με επικεφαλής τον Αντώνη Σιγάλα, “Μαζί Αλλάζουμε… Σαντορίνη & Θηρασιά” με επικεφαλής τον Άγγελο Ρούσσο και “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” με επικεφαλής τον Μανόλη Ορφανό, θα υποστηρίξουν τον Αντώνη Σιγάλα, στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ενάντια στον νυν Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο Θήρας έφεραν πρώτη τη “Θηραϊκή Πολιτεία” με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο και ποσοστό 29.60% και 2783 ψήφους.

Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός “Σαντορίνη Θηρασιά – Ενότητα Αλλαγή” με επικεφαλής τον Αντώνη Σιγάλα και ποσοστό 22.88% και 2151 ψήφους.

Στην τρίτη θέση ο συνδυασμός “Μαζί Αλλάζουμε… Σαντορίνη & Θηρασιά” με επικεφαλής τον Άγγελο Ρούσσο και ποσοστό 22.47% και 2113 ψήφους.

Στην τέταρτη θέση ο συνδυασμός “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” με επικεφαλής τον Μανώλη Ορφανό και ποσοστό 17.76% και 1670 ψήφους.

Στην πέμπτη θέση ο συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση” με επικεφαλής την Μαρία Αργυρού και ποσοστό 7.29% και 685 ψήφους.Πηγή: atlantea.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ