Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά μας ένας διχασμός – Τι είπε για τον Κασσελάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά μας ένας διχασμός, που είναι έντονος. Είναι μια ακόμα, και σε αυτό η αριστερά έχει πολλά ρεκόρ, αυτοδιάσπαση – δεν ξέρω αν θα γίνει εντέλει- αλλά όλες οι κινήσεις είναι σαν να έχουμε έναν εν εξελίξει εμφύλιο μπροστά μας».

«Είναι ενδιαφέρον ότι ένα πρόσωπο από το πουθενά, έρχεται και γίνεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι η ανάγκη των ανθρώπων να δουν την αλλαγή» σχολίασε.

«Εγώ το παρομοιάζω με το TikTok, όπως γυρίζουμε τις σελίδες γρήγορα και στεκόμαστε σε ένα βίντεο που ακούμε για ένα λεπτό και πάμε στο επόμενο, κάπως έτσι είναι η ζωή μας σήμερα. Λένε πολλοί ότι οι πολίτες είναι απογοητευμένοι από την πολιτική. Αλλά αυτό είναι μια δικαιολογία που αθωώνει απολύτως την μία πλευρά και θεωρεί ότι έχει την απόλυτη ευθύνη μόνο η άλλη πλευρά» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε πως «δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Αν τον υποτιμήσουμε εμείς θα είμαστε χαμένοι».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ