Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Ο Ερντογάν ουδέποτε ενδιαφερόταν για την Δύση

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου είπε πως «Κάποιοι αναλυτές λένε δήθεν πως ο Ερντογάν απομακρύνεται από την Δύση, επιτρέψτε μου με την εμπειρία μου, να πω ότι ο Ερντογάν ουδέποτε ενδιαφερόταν για την Δύση. Τερτίπια ήταν κυριαρχίας δικής του, θέλει από την αρχή να γίνει ο επικυρίαρχος της περιοχής και όχι μόνον».

«Δεν πιστεύω ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη είτε στον πρωθυπουργό είτε στην κυβέρνηση. Πιστεύω όχι μόνο επειδή η αντιπολίτευση είναι διασπασμένη αλλά και επειδή οι πολίτες βλέπουν να γίνονται προσπάθειες» ανέφερε στη συνέχεια.

«Ίσως χρειάζονται περισσότεροι έλεγχοι. Δεν μας αφήνει αδιάφορους το θέμα της ακρίβειας» σχολίασε. «Τα 213 προϊόντα είναι πρώτης ανάγκης. Είναι μια ακόμη προσπάθεια μαζί με το καλάθι του νοικοκυριού μαζί με την προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής» επεσήμανε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί περισσότερο στο κέντρο και την σοσιαλδημοκρατία, θα έχει ενδιαφέρον σε ποια ομάδα θα βάλει ο κ. Κασσελάκης τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στο ευρωκοινοβούλιο όσο και στο συμβούλιο της Ευρώπης» υπογράμμισε σχετικά με τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ