Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: H ανάγκη των πολιτών μας οδηγεί στην επιδοματική πολιτική και όχι κάποια ιδεολογική προσέγγιση

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «τα πράγματα είναι δυναμικά, δεν είναι στατικά. Έχουμε συνεχείς αλλαγές μέσα σε 3 χρόνια, με την πανδημία, με την οικονομική κρίση, με την ενεργειακή κρίση που κορυφώνεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχουμε συνθήκες που διαμορφώνονται κάθε μήνα με διαφορετικό τρόπο. Τέτοιου είδους εξάρσεις συνέβαιναν κάθε 20 ή 30 χρόνια. Αν δείτε πόσο ήταν το πετρέλαιο πριν από 1,5 χρόνο και πόσο είναι τώρα, σε τόσο σύντομο χρόνο δεν είχαμε τέτοιες ραγδαίες μεταπτώσεις».

«Άρα το να πάει κανείς σε μια επιδοματική πολιτική για να ενισχύσει στην κρίσιμη στιγμή, το χαμηλό ή μεσαίο εισόδημα, δεν είναι μια τακτική που μας αρέσει ως φιλελεύθερο κόμμα, αλλά είναι μια τακτική που ακολουθούμε γιατί διαφορετικά θα καταστρεφόταν μια τάξη που έχει την πλειονότητα των πολιτών και εργαζομένων στη χώρα μας. Αυτή η ανάγκη μας οδηγεί στην επιδοματική πολιτική και όχι κάποια ιδεολογική προσέγγιση» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες απάντησε «Εδώ ισχύει η ρήση του Χαρίλαου Φλωράκη, και με τον διάβολο θα συνεργαστώ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ