Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: «Χρυσή τομή» η απόφαση της κυβέρνησης για την κηδεία του τέως βασιλιά

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «η κυβέρνηση βρήκε την χρυσή τομή με την έννοια ότι ένας άνθρωπος που έζησε 50 χρόνια ως ιδιώτης και κηδεύεται ως ιδιώτης, ενώ για την οικογένεια θα επιτραπεί να υπάρχει λαϊκό προσκύνημα, καθώς είναι μια προσωπικότητα που ιστορικά ήταν αρχηγός κράτους για ένα μικρό διάστημα με όλες τις συνέπειες μιας κακής αρχηγίας κράτους για την ιστορία μας και τα όσα επέφερε. Έφερε δεινά η βασιλεία Κωνσταντίνου στην χώρα μας, και ακριβώς για αυτόν τον λόγο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να έχει και εκπροσώπηση».

«Συμφωνώ με την χρυσή τομή που βρήκε η κυβέρνηση και νομίζω ότι μας απαλλάσσει και από περαιτέρω προβληματισμούς. Την Τρίτη θα έχει τελειώσει το θέμα» σχολίασε.

«Ορθώς ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάνει μια γνωμοδότηση στην οποία λέει ότι ο νόμος προβλέπει αυτά και δεν απαγορεύει σε τίποτα στην ΑΔΑΕ να κάνει τον έλεγχό της. Αυτά που ακούω είναι υπερβολές και είναι για όσους δεν διάβασαν την γνωμοδότηση» είπε σχετικά με την γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ