Ρήγας: Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για χαμηλά εισοδήματα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και μάλιστα για χαμηλά εισοδήματα και μεσαία στρώματα που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα» σημείωσε ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Δεν γίνεται η Ελλάδα η οποία έχει πληρώσει περισσότερο από όλους την κρίση, να συνεχίσει να την πληρώνει και μάλιστα με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν έχει  να κάνει με την οικονομική ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας»  επεσήμανε ο κ. Ρήγας.

Τόνισε ακόμα ότι «δεν θα υπάρξουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και κυρίως θα υπάρχει και μια πίεση ώστε να δοθεί χρονικό περιθώριο γιατί υπάρχουν λύσεις  οι οποίες χρειάζονται χρόνο.»

Για τη δήλωση του Νίκου Φίλη «στον ενικό»  και τον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων σημείωσε ότι «η συλλογική μνήμη των Ελλήνων το έχει γράψει ως Γενοκτονία άρα αυτό δεν αμφισβητείται.»  Σημείωσε ακόμα ότι δεν χρειάζεται να ποινικοποιούμε τις προσωπικές απόψεις και να δίνουμε τέτοιες διαστάσεις. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

“Ανιστόρητη” χαρακτήρισε τη δήλωση του Φίλη ο Καμμένος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοσκοβισί προς Τσίπρα: Έγιναν πολλά, αλλά όχι όλα όσα πρέπει

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ