Ράμμος: Βαρύ κατηγορώ για τις επιθέσεις εναντίον της ΑΔΑΕ

Στη σκιά της καταγγελίας του προέδρου της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστου Ράμμου ότι δέχθηκε απειλές και εκβιασμούς από κυβερνητικούς παράγοντες μέσω δημόσιων δηλώσεών τους, ο κ. Χρήστος Ράμμος παραβρέθηκε μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη σε εκδήλωση για τις ανεξάρτητες αρχές, με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να παίρνει τον λόγο και φανερά φορτισμένος τόνισε πως «ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες».

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» για τις επιθέσεις σε βάρος της Αρχής και του προέδρου της,  βάζοντας στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ισίδωρο Ντογιάκο και τον πρόεδρο της Βουλής. Ο κ. Ράμμος είπε για τον πρωθυπουργό ότι είχε πει στην Βουλή για τον κ. Ράμμο πως «έχει ατζέντα».

Για τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο κ. Ράμμος είπε πως είχε προσπαθήσει να εμποδίσει έλεγχο της ΑΔΑΕ σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο και ότι απειλούσε με ποινές εσχάτης προδοσίας εάν «έσπαγε» το απόρρητο. Τέλος, για τον πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, ο κ. Ράμμος είπε ότι εμπόδισε την ενημέρωση που είχε ζητήσει να παρέχει στη Βουλή ως πρόεδρος της ΑΔΑΕ.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με το Mega, αναφέρουν πως αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ