Γιάννης Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Δεν μας κάνει καλό να μπλέκουμε σε αντιπαραθέσεις στελεχών

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “η τρίτη δόση προχωράει χωρίς άδεια και μόνο που το ακούει αυτό ο διστακτικός, ο φοβισμένος πολίτης, γίνεται πιο διστακτικός, ακόμα πιο φοβισμένος”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε ότι “είναι σοβαρό επικοινωνιακό λάθος”.

“Θα έβλεπα προσωπικά πολύ θετικά να τεθούν στους λατρευτικούς χώρους, στους χώρους των εκκλησιών οι ίδιοι περιορισμοί για την είσοδο των πολιτών, που έχουν τεθεί στους κλειστούς χώρους, στην εστίαση κτλ. Το θέμα της υποχρεωτικότητας είναι ένα δύσκολο θέμα” σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τον Στέλιο Κούλογλου απάντησε ότι “δεν θέλω να ρίξω νερό σε αυτόν τον μύλο, της δικαιολογημένης πια εσωστρέφειας, που αναπαράγεται. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας και σε καμία περίπτωση δεν μας κάνει καλό, ούτε επιδιώκουμε, ούτε επιθυμούμε να μπλέκουμε σε αυτές τις καταστάσεις της αντιπαράθεσης στελεχών και απόψεις που σε τελική ανάλυση ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και κρίνεται ή επικρίνεται για αυτήν”.

“Σας λέω ευθέως, ότι είναι εκτός συζήτησης ένα τέτοιο σενάριο, δηλαδή να μπει η λογική του Πρωθυπουργού κοινής αποδοχής, που θα είναι άλλος από τον επικεφαλής του πρώτου κόμματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα. Και το θεωρώ, εκτός συζήτησης όχι με γνώμονα το καλό του Αλέξη Τσίπρα ή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θεωρώ εκτός συζήτησης σε σχέση με την ίδια την ουσία της δημοκρατίας. Είναι αντιδημοκρατική και εξωθεσμική μια τέτοια συζήτηση” συμπλήρωσε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διαδικασίες διαγραφής με βάση το καταστατικό του. Το θέμα είναι όλοι να φροντίσουμε να βοηθήσουμε την κοινωνία να βγει από αυτό το τέλμα που την βάζει η κυβερνητική πολιτική” σχολίασε σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Κούλογλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ