Ραγκούσης στον Realfm 97,8 για το Qatar Gate: Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα σχετικά με την υπόθεση του Qatar Gate και τη σύλληψη της Εύας Καϊλή «είναι συγκλονιστικό γεγονός, σοβαρό και πρωτοφανές. Προφανώς με πολύ αρνητικό αντίκτυπο για την ίδια, για το κόμμα της αλλά και για την χώρα».

«Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις. Τέτοιου μεγέθους σκάνδαλα, έχουν συνέπειες και κόμματα που στο παρελθόν βρέθηκαν να έχουν στις τάξεις τους τέτοιες περιπτώσεις επίορκων, εφόσον αποδειχθεί, στελεχών σίγουρα το πλήρωσαν. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν κάνω την συνεπαγωγή να πω ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη, από την ώρα που θα επιβεβαιωθούν τα κακουργήματα που ενδεχομένως έχει διαπράξει η κ. Καϊλή. Ό,τι έχει κάνει η κ. Καϊλή αφορούν μόνο την ίδια ποινικά» συμπλήρωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε μεγάλο τίμημα για τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και τις μίζες. Τώρα, από εκεί και μετά πάντα σε αυτά προκαλούνται και δευτερογενείς συνέπειες. Επιχειρήθηκε από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να υπάρξουν αναφορές και ατυχείς, ανακριβείς και εντελώς αστήρικτες συσχετίσεις με όσα έγιναν με την κ. Καϊλή και τι μπορεί να έχει συμβεί σε περιπτώσεις που δεν έχουν σχέση με το δικό μας κόμμα και ίσως και με τη ΝΔ» επεσήμανε.

«Πριν βγουν οι αποκαλύψεις στο Documento, είχαμε αμφισβήτηση ότι έχουμε παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ