Ραγκούσης: Η κυβέρνηση καταργεί όλα τα φρένα-εμπόδια δανεισμού και υπερχρέωσης των δήμων

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «καταργεί όλα τα φρένα-εμπόδια δανεισμού και υπερχρέωσης των δήμων που εφαρμόζονταν τα τελευταία χρόνια».

«Φρένα-εμπόδια που είχαν θεσπιστεί όταν το δημόσιο χρέος ήταν σημαντικά χαμηλότερο, 171% επί του ΑΕΠ», προσθέτει.

«Να απαιτήσουν από τον κ. Μητσοτάκη την ακύρωση της σημερινής διάταξης του Υπουργείου Εσωτερικών» καταλήγει στην ανάρτησή του o Γιάννης Ραγκούσης

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

«Σε μια φάση που το δημόσιο χρέος της χώρας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (236%), η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα, καταργεί όλα τα φρένα-εμπόδια δανεισμού και υπερχρέωσης των δήμων που εφαρμόζονταν τα τελευταία χρόνια.

Φρένα-εμπόδια που είχαν θεσπιστεί όταν το δημόσιο χρέος ήταν σημαντικά χαμηλότερο, 171% επί του ΑΕΠ. Απελευθερώνει τη δυνατότητα των δήμων των υπερδανείζονται με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να χρεοκοπούν ξανά και το δημόσιο χρέος της χώρας να αυξάνεται.

Κάνω έκκληση να αντιδράσουν μαζί μας και όλοι εκείνοι που αντιπαλεύουν την υπερχρέωση της χώρας, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας διαφόρων επειδή ανήκουν ή στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.

Να απαιτήσουν από τον κ.Μητσοτάκη την ακύρωση της σημερινής διάταξης του Υπουργείου Εσωτερικών».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.