Πυρά κατά του Πάγκαλου από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του Πάγκαλου από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

 

Πυρά κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπολύει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τονίζοντας ότι “κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορεί να καταντήσει έτσι”

Ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στο στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου, κληθείς να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις Πάγκαλου για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν αξίζει και δυστυχώς το λέω, διότι είχε ο κ. Πάγκαλος κάποτε μία πορεία και στο μαθητικό και στο φοιτητικό κίνημα και δεν φαντάζονταν κανείς ότι μπορεί να καταντήσει έτσι”.

Ενώ ερωτηθείς για την πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τα “γκουλάγκ”, ο κ. Φλαμπουράρης, τόνισε: “Ακολουθούν το πιο κάτω σκαλοπάτι και οι Βουλευτές της Ν.Δ. Δυστυχώς όμως δεν είναι θέμα Βουλευτών, είναι θέμα γραμμής που εκπέμπεται από του Μαξίμου, από τα υπόγεια του Μαξίμου. Είναι μία γραμμή η οποία εκτός του ότι υποβιβάζει το επίπεδο το πολιτικό, υποβιβάζει την αντιπαράθεση την οποία μπορεί και πρέπει να υπάρχει μεταξύ των πολιτικών κομμάτων με τις πολιτικές που ασκουν, ταυτόχρονα γίνεται και αρκετά επικίνδυνο, όχι για εμάς, αλλά για το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Δηλαδή υπονομεύουν με αυτήν τους τη στάση το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα και σύστημα της χώρας μας. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο. Γιατί αν δει κανείς σχεδόν την ταύτισή τους, γιατί αυτό σημαίνει όλη αυτή η γραμμή την οποία εκπέμπουν, εκτός του ότι δίνουν θάρρος ή δίνουν τη δυνατότητα στη φασιστική Χρυσή Αυγή να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται”.

 

Πηγή:e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ