Πυρά Γιαννακοπούλου κατά Λιακούλη: «Δεν μπορεί πλέον να μας λέει την γραμμή του κόμματος»

Την στάση των 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που απείχαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, σχολίασε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου, στο Action 24 αφήνοντας παράλληλα αιχμές και κατά της Ευαγγελίας Λιακούλη.

Τα έμβρυα μίας 40χρονης καταστράφηκαν σε κρυοσυντήρηση κλινικής – «Μου άρπαξαν το όνειρο της μητρότητας»

Σχετικά με τις διαρροές ανέφερε: «Θα σας έλεγα ψέματα αν σας έλεγα ότι δεν με προβλημάτισε, δεν με στενοχώρησε. Κι εγώ προσωπικά θα ήθελα το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πάντα ήταν στην πρωτοπορία των δικαιωμάτων, το οποίο έκανε τη μεγάλη αλλαγή του ’83 και έβαλε πλάτη σε όλες τις μεγάλες αλλαγές και το 2015, να μπορούσε να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης».

«Έχουμε ηγεσία που θα το δει»

«Θα ήθελα όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να ήταν μπροστά και να έδινε τον αγώνα, να έλεγε ένα μεγάλο ”ναι”. Από εκεί και πέρα, αυτό είναι ζήτημα το οποίο θα δει, φαντάζομαι, η ηγεσία, εγώ είμαι μια απλή βουλευτής. Έχουμε ηγεσία που μπορεί να εκτιμήσει αυτό το οποίο έγινε. Όλοι κρινόμαστε από την κοινωνία, ας μην κοιτάμε μόνο το ΠΑΣΟΚ, ας δούμε τη ΝΔ που αντιστοίχως το 30% δεν το ψήφισε, ας δούμε και τα άλλα κόμματα», πρόσθεσε.

Πώς θα μπαίνουμε στο γήπεδο: Αναλυτικά όλα τα βήματα – Τι ισχύει για ανηλίκους και όσους δεν έχουν smartphone

Ερωτηθείσα για την κυρία Λιακούλη, η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δημιουργείται ένα θέμα. Δηλαδή, εφεξής σε άλλα νομοσχέδια, αν υπάρχουν διαφωνίες, τι θα γίνεται; Ποιος πραγματικά θα παίρνει τους βουλευτές να τους λέει ”παιδιά, η γραμμή του κόμματος είναι αυτή”; Πρέπει να το δούμε. Όπως σας είπα, δεν είμαι εγώ αυτή που θα το κρίνω, έχουμε την ηγεσία μας, έχουμε τον πρόεδρο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ