Ψωμιάδης: «Και οι κρίνοντες κρίνονται»

Ψωμιάδης: «Και οι κρίνοντες κρίνονται»

 

«Το προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ αποτελεί αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη. Ανταποκρίνεται απόλυτα στις επανειλημμένες εκκλήσεις μου για υπέρβαση και συνεργασία, για την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, λαϊκού κεντροδεξιού τόξου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Ο Αντώνης Σαμαράς ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης και υπεύθυνος πολιτικός άντρας, είμαι βέβαιος πως πήρε το μήνυμα. Διατηρώ, όμως, έντονες αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση κάποιοι από τους συνεργάτες του, που δυστυχώς ερμηνεύουν πολλές φορές λάθος τον Πρόεδρο.

Άνθρωποι που αντί να λειτουργούν ως πολιτικοί σωματοφύλακες, προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ίδιο, στη Νέα Δημοκρατία και στην Πατρίδα, γκρεμίζουν τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά για τη σωτηρία της χώρας.

Τα χρονικά περιθώρια, όμως, στενεύουν. Είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Γιατί η εσωστρέφεια και οι αποκλεισμοί δεν εξυπηρετούν την προσπάθεια ενότητας της Κεντροδεξιάς.

Και σε τελευταία ανάλυση, ας έχουν κάποιοι υπόψη, πως και οι κρίνοντες κρίνονται…» τονίζει ο κ. Ψωμιάδης. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ