“Ψήνεται” συνεργασία Μπογδάνου με Τζήμερο; – Τι δήλωσε στον Realfm 97,8 ο επικεφαλής της “Δημιουργίας Ξανά”

Ο Θάνος Τζήμερος σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο απάντησε ότι “πρέπει να ρωτήσετε τον Κωνσταντίνο για αυτό, με τον οποίον έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μιλάμε, συζητάμε και ταυτιζόμαστε σχεδόν σε όλα τα θέματα που αφορούν την πολιτική – και την εσωτερική και την εξωτερική – πρέπει η χώρα να αποκτήσει πραγματικά φιλελεύθερη κυβέρνηση, αλλά διαφέρουμε λίγο ως προς την στρατηγική του εγχειρήματος. Ενδεχομένως να συμβεί, ενδεχομένως όχι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα”.
Ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά” σημείωσε για την πανδημία ότι “είδα τα σποτάκια που χρηματοδοτεί το ίδρυμα Ωνάση ήταν τα πρώτα διαφημιστικά που ήταν σοβαρά. Το λάθος της κυβέρνησης ήταν ότι αντιμετώπισε ανθρώπους που είναι φοβισμένοι, που έχουν τις ενστάσεις τους, που είχαν μάθει στην αρχή της πανδημίας για παρενέργειες και έχουν κάποια θέματα που πρέπει να τα λύσουν με πληροφόρηση. Εγώ έχω κάνει και τα τρία εμβόλια, συνιστώ σε όλους να εμβολιαστούν, διότι δεν είμαστε αθάνατοι, απλά με τη βοήθεια της επιστήμης οι πιθανότητες να πάθουμε κάτι είναι λιγότερες”.
“Όλα τα κράτη που μείωσαν τον φόρο (ΦΠΑ) είδαν την οικονομική τους δραστηριότητα να εκτοξεύεται, η μείωση του ΦΠΑ και του φόρου σε επίπεδα του 10 με 15% είναι αυτό που έδωσε τη δυνατότητα στην οικονομία να αναπτυχθεί και επίσης στη μαύρη οικονομία να ενταχθεί στην κανονική οικονομία” είπε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ