ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από κλοπή αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας: Ο ιδιοκτήτης “γαντζώθηκε” στο καπό

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την κλοπή αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Δύο άνδρες επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη τη στιγμή που εκείνος στάθμευε το αυτοκίνητο του. Τον έβγαλαν έξω με τη βία και του πήραν το αμάξι. Ο άνδρας “γαντζώθηκε” στο καπό στην προσπάθειά του να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκινήτου. Όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα στην οδό Λένορμαν και έριξε στον δρόμο με έναν απότομο ελιγμό τον ιδιοκτήτη.

Βλέποντας τον άνδρα να πέφτει στον δρόμο περαστικοί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα μετά,  ασθενοφόρο τον μετέφερε τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»

«Πήγε ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από την τράπεζα, άφησε το αμάξι του εκεί, μπήκε κάποιος μέσα και το πήρε. Έτρεξε, καβάλησε πάνω στο παράθυρο μήπως τον σταματήσει, πετάχτηκαν κάτι άλλα παιδιά εδώ πέρα, σπάσανε τα τζάμια για να το σταματήσουν» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του Alpha.

«Τον πέρασε από πάνω, τον πάτησε τον άνθρωπο. Τον είδα κάτω. Ήρθε η Aστυνομία και το ασθενοφόρο και τον πήραν» πρόσθεσε ο ίδιος αυτόπτης.

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα πιο μακριά προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκαν με δύο αυτοκίνητα. Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε στη νησίδα, στη μέση του δρόμου, και οι κακοποιοί προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο.
Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 21 ετών από τη Σομαλία, ενώ οι Aρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ