Πρωταπριλιά: Το αστείο του Σκουρλέτη για… debate Μητσοτάκη – Τσίπρα

Πρωταπριλιά σήμερα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πάνος Σκουρλέτης, έκανε το καθιερωμένο αστείο, με έμπνευση από τις επικείμενες εκλογές.  Ο κ. Σκουρλέτης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα, η οποία, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε για τον φράχτη στον Έβρο και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταρχάς, δεν ξέρω αν έχετε την είδηση του Σαββατοκύριακου. Εκτός από τον φράχτη, υπάρχει μια είδηση των τελευταίων ωρών ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση για debate από τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ότι αυτό θα ανατρέψει το σκηνικό και τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχει καθοριστεί σε ποιο κανάλι θα είναι, δεν ξέρω αν θα το διεκδικήσετε και εσείς (σ.σ. το MEGA) », είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πάνελ για λίγα δευτερόλεπτα όλοι σάστισαν, όμως η δημοσιογράφος χαμογέλασε αμέσως μετά, καθώς κατάλαβε ότι έκανε πλάκα ο κ. Σκουρλέτης.

«Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει και σε αυτό το επίπεδο έναν διάλογο που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος με  όλες τις δυνατότητες, μπροστά στον ελληνικό λαό και για τα προβλήματα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ