Πουλήθηκαν τα “όργανα” του Παπανδρέου

Πουλήθηκαν τα “όργανα” του Παπανδρέου 

Το γυμναστήριο-σφραγίδα του πρώην Πρωθυπουργού πουλήθηκε 60.000€. Τα υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής που εξόπλιζαν το γυμναστήριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Διάδρομοι, κωπηλατικές, βάρη, μπάρες όργανα για τους γλουτούς, τους δικεφάλους, τους απαγωγούς κλπ πουλήθηκαν σχεδόν μισοτιμής!

Μπορεί τα στελέχη του κόμματος να διατυμπάνιζαν πως τα όργανα του γυμναστηρίου θα δίνονταν δωρεά στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων, παρολ΄αυτά τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν χαρίστηκαν αλλά πουλήθηκαν έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ!

Στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να εξυγιάνει τα ταμεία του, ελαχιστοποιώντας τα χρέη του, αποφασίστηκε να πωληθεί οτιδήποτε περιττό στο κτίριο. Ανάμεσα σε άλλα ήταν και τα όργανά του… πολύκροτου γυμναστηρίου. Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη που είχε γίνει γνωστή ήταν πως κανείς δεν αγόραζε τον εξοπλισμό, διότι ήταν ιδιαίτερα ακριβός.

Τα όργανα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, αγόρασε ο κ.Πολύκαρπος Μπιτσάκης για το γυμναστήριο που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας. «Ένα βράδυ, ενώ χάζευα αγγελίες για εξοπλισμό γυμναστηρίου, έπεσα πάνω στην προσφορά. Αγόρασα 14 κομμάτια και δύο υπερσύγχρονους διαδρόμους στην τιμή των 60.000 ευρώ» λέει ο νέος αγοραστής. «Αυτό που ξέρω είναι ότι η επιλογή των οργάνων έγινε με τη βοήθεια του προσωπικού του γυμναστή και πως τα όργανα αυτά προσφέρουν τέλειο εργονομικό αποτέλεσμα. Θεωρούνται ο βασιλιάς στα είδη γυμναστηριακού εξοπλισμού».

Επισημαίνουμε ότι το χρώμα του δέρματος στα όργανα είναι ένα απαλό πράσινο!

 

Πηγή: Παραπολιτικά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ