Που θα κάνουν Πάσχα οι αρχηγοί

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί 

 

Αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο τη Μεγάλη Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός θα πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη στους συνεργάτες του, που περιμένουν πότε θα φύγει ο κ. Σαμαράς για να αποδράσουν και αυτοί με τη σειρά τους.

Αλλά και στην Πύλο να πάει, στα τηλέφωνα θα είναι συνεχώς, αφού προετοιμάζει την επίσκεψή του στην Κίνα, από τις 15 ως τις 19 Μαΐου, και περιμένει να υποδεχθεί στην Αθήνα «έναν φίλο από τα παλιά», όπως τον αποκαλεί. Πρόκειται για τον πρωθυπουργό (από το 1995) του Λουξεμβούργου κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρο του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Λαού (CPSP) και τιμηθέντα με το βραβείο Καρλομάγνος. Ο κ. Γιούνκερ έρχεται στην Αθήνα στις 28 Μαΐου και θα αξιοποιήσει πάραυτα το ελληνικό καλοκαίρι, επισκεπτόμενος και ένα ελληνικό νησί.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάει για Πάσχα με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο και θα επιστρέψει αμέσως μετά. Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει το νέο βιβλίο ενός πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, που μετετράπη εν τω μεταξύ σε αντιμνημονιακό και εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φώτης Κουβέλης θα περάσει το Πάσχα στην Κυψέλη. Οταν ρωτήθηκε αν θα πάει πουθενά το Πάσχα η απάντησή του ήταν «όχι, θα μείνω εδώ, στην Κυψέλη».

 

Πηγή: Βηματοδότης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ