Ποτάμι: Ο Τσίπρας απολογήθηκε στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας, απολογήθηκε στις συνιστώσες του κόμματος του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η πρώτη κίνηση του Πρωθυπουργού μετά την επιστροφή του από ιδιαίτερα κρίσιμες συνομιλίες για το μέλλον της χώρας δεν είναι να ενημερώσει τη Βουλή, τα πολιτικά κόμματα,τον ελληνικό λαό αλλά να απολογηθεί στις συνιστώσες του κόμματός του. Όλη η κοινωνία περιμένει μια απάντηση αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις δικές του διαδικασίες. Εκεί λοιπόν προσέτρεξε ο κ.Τσίπρας να δώσει λόγο για τις κινήσεις και τις επιλογές του. Από την ομιλία του είναι σαφές ότι η μεγαλύτερη έγνοια του είναι οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του κόμματος του και πως θα διαπραγματευθεί με την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Ο κ.Τσίπρας μίλησε για συμφωνία εντός των ημερών. Δεν εξήγησε όμως ποια θα είναι αυτή η συμφωνία. Αρκέστηκε σε γενικόλογες αναφορές, σε επανάληψη κενών συνθημάτων και σε ευχολόγια. Το μόνο σαφές ήταν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του “εδώ και τώρα” μετατέθηκαν κι επισήμως σε ορίζοντα τετραετίας».

 

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του

ΠΑΣΟΚ: Ο λαός δεν έμαθε τίποτα υπεύθυνο από τον κ. Τσίπρα

Κουτσούμπας: Αυτή η δήθεν ρήξη είναι σε λάθος κατεύθυνση

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.