Πόλεμος στην Ουκρανία – Στυλιανίδης στον Realfm 97,8: Φοβάμαι ότι η κατάσταση εκτραχύνεται

Ο βουλευτής ΝΔ Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή στον Realfm 97,8 σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων.

“Φοβάμαι ότι η κατάσταση εκτραχύνεται. Φοβάμαι ότι οι συγκρούσεις που γίνονται σε κατοικημένες περιοχές δημιουργούν την κατάσταση που προσπαθούσε να αποφύγει η τακτική του ρωσικού στρατού στην πρώτη φάση της επιχείρησης. Για να αξιολογήσουμε την επίδοση των Ρώσων στο πεδίο πρέπει να λάβουμε υπόψιν ποιος είναι ο στόχος του Ρώσου Προέδρου” ανέφερε.

“Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει ότι είναι παρούσα όπου υπάρχει έστω και ένας Έλληνας. Έχουμε πάνω από 150.000 Έλληνες εκεί” υπογράμμισε.

“Θεωρώ ότι δεν πρέπει να διστάσουμε να επικοινωνήσουμε και με την ρωσική πλευρά και να ζητήσουμε την προστασία αυτών των ανθρώπων με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο” πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν είπε ότι “αυτή η συνάντηση είχε το διαφορετικό στοιχείο ότι ήταν μια συνάντηση στην οποία μας οδήγησε η πολιτική συγκυρία. Και οι δύο χώρες της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ ήταν αναγκαίο να συνομιλήσουν και να συντονιστούν”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ