Πολάκης εναντίον Πλεύρη για τα μονοκλωνικά αντισώματα: Η νέα ανάρτηση για τον ασθενή στη Ρόδο

Νέος γύρος στην αντιπαράθεση με επίκεντρο τον ασθενή από τη Ρόδο και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με μια οργισμένη ανάρτηση την Παρασκευή, στην οποία χρησιμοποιούσε και… γαλλικά, ζητούσε την έγκριση για τη χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στον συγκεκριμένο ασθενή, επανήλθε μετά την απάντηση του Θάνου Πλεύρη.

Ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Twitter χθες το απόγευμα, τόνισε ότι εγκρίθηκε η αίτηση του ασθενούς από την αρμόδια Επιτροπή καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις και έγραψε ότι «στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

Αυτή η αναφορά φαίνεται ότι εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε νέα ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι «ο Πλεύρης προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα» ενώ τον χαρακτηρίζει γελοίο και επικίνδυνο.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«Πλεύρη (φωτό 1) είσαι γελοίος και επικίνδυνος.

Προσπαθείς να μαζέψεις τα αμάζευτα !!

Έβγαλες ανακοίνωση σήμερα στις 6.37 μμ πως εγκρίθηκε η θεραπεία  μονοκλωνικών αντισωμάτων του ασθενή με τη νόσο κινητικού νευρώνα που σας έκραξα χθες, λέγοντας πως αν ήμουν εγώ υπουργός θα έκανα πελατειακές σχέσεις!!(φωτο 1)

Λοιπόν ΑΚΟΥ ΑΣΧΕΤΕ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ!!

1) Ο ασθενής μεταφέρθηκε χθες με αεροδιακομιδή του Εκαβ από την Τήλο στη Ρόδο και ορθώς γιατί στην Τήλο δεν μπορούσε να του προσφερθεί η απαιτούμενη βοήθεια λόγω της νόσου του.

Χθες το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την χορήγηση μονοκλωνικών ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ παρά τις διαδοχικές προσπάθειες των γιατρών ενώ είχατε πει πως διευρύνεται το πρωτόκολλο των ενδείξεων .

ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!!

2) Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιόδρα στην κόρη του ασθενούς που είναι δήμαρχος Τήλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε ,χθες βράδυ  πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!

3)Σήμερα το πρωί η κυρία Αναστασιάδου υπεύθυνη της πλατφόρμας των μονοκλωνικών απάντησε στην κόρη του ασθενούς πως « δεν έχει ξεκλειδωθεί το ΑΜΚΑ του» και πως μπορεί να γίνει και αύριο αυτό, την ίδια στιγμή που ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωνε τους γιατρούς πως θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά!!!!!!!

4)Εντέλει η κόρη του ασθενούς έλαβε το μήνυμα που φαίνεται στη φωτογραφία 3 στις 7.15 μμ ,τρία τέταρτα μετά που εσύ ΠΛΕΥΡΗ έβγαλες αυτό το ΑΙΣΧΡΟ ΤΟΥΙΤ!!

Δηλαδή με λίγα λόγια: Η διεύρυνση του πρωτοκόλλου πρακτικά δεν έχει γίνει ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και επειδή σας πιάσαμε στα πράσα ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ,τα οποία τα πήρε η εταιρεία κούριερ το μεσημέρι από το νοσοκομείο Σωτηρία και τώρα φτάνουν με το αεροπλάνο στη Ρόδο για να ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!!!!!!

Κατάλαβες γελοίε και ακροδεξιέ Πλεύρη που παριστάνεις τον Υπουργό Υγείας και τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου ΕΜΕΝΑ που έχω δώσει τη ζωή μου για να σώζω ανθρώπους;;;;;;;;;

ΥΓ Να πάει καλά ο ασθενής και θα πούμε κι άλλα!!!

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΥΡΗ!!!

Πόσοι από τους σημερινούς νεκρούς θα είχαν σωθεί αν είχαν πάρει μονοκλωνικά;».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη για τον ασθενή στη Ρόδο

Αναλυτικά η δήλωση του Θάνου Πλεύρη έχει ως εξής:

Θάνος Πλεύρης -υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολάκης, έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ