Πολάκης από τα Σφακιά: Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, από τα Σφακιά όπου βρίσκεται, μετά τις διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Νέα ανακοίνωση της ΝΔ για Πολάκη: Απαιτούμε να τον διαγράψει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε

Η ΝΔ ζητά την διαγραφή του Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτηση που έκανε στο Facebook και την άθλια επίθεση που εξαπέλυσε κατά δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών στελεχών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Στην νέα ανάρτησή του, το μεσημέρι της Κυριακής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «καθαρό αέρα» και για «λεβέντες ανθρώπους».

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα, θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα.

Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου)

Άθλια επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών – Απειλεί ότι θα τους «καθαρίσει»

Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», αναφέρει στην νέα ανάρτησή του, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφεραν για τον Παύλο Πολάκη ότι «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ