Ποιοι προσχωρούν στην ΚΟ των ανεξάρτητων βουλευτών

Ποιοι προσχωρούν στην ΚΟ των ανεξάρτητων βουλευτών

 

Έως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύσταση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ανεξάρτητων βουλευτών του κοινοβουλίου.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι 14 και σύμφωνα με τον Real Fm, στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα, μεταξύ άλλων, θα προσχωρήσουν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Νίκος Νικολόπουλος, Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Κασαπίδης, Πάρις Μουτσινάς, Μάρκος Μπόλαρης και Νίκος Σταυρογιάννης.

Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις που εξέφρασε στην πρώτη σύσκεψη που έγινε, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών θα προσχωρήσει και ο Κώστας Μαρκόπουλος ενώ ο Θόδωρος Παραστατίδης θα είναι ο επικεφαλής.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Real Fm, ένας από τους προαναφερθέντες ανεξάρτητους βουλευτές έχει αναλάβει να γράψει έναν εσωτερικό κανονισμό ο οποίος θα προβλέπει ότι αν αρκετοί από αυτούς επιθυμούν να μιλήσουν στη Βουλή, έπειτα από κλήρωση θα καθορίζεται ο ομιλών. Επίσης θα προβλέπει ότι οι βουλευτές δεν θα έχουν καμία υποχρέωση να συμφωνούν πολιτικά μεταξύ τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ