Ποιοι έδωσαν το “παρών” στο συνέδριο του Ποταμιού – ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες στελέχη του Ποταμιού από όλη τη χώρα δίνουν το παρών στο Συνέδριο του Κινήματος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκατοντάδες στελέχη του Ποταμιού από όλη τη χώρα δίνουν το παρών στο Συνέδριο του Κινήματος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.  Στο συνέδριο συμμετείχαν  ο επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  Γκι Φερχόφστατ, καθώς και αρκετοί πολιτικοί που δεν ανήκουν στο Ποτάμι.

Όπως βλέπετε στις φωταγραφίες μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο Στέφανος Μάνος, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης,  ο Γιάννης Μανιάτης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Μπίστης η Άννα Διαμαντοπούλου και η Εύα Καϊλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Το Ποτάμι θα παραμείνει αυτόνομο ξεκαθάρισε ο Θεοδωράκης