Πλήρης συσκότιση στη Μαριούπολη: Απευθείας μετάδοση στο σκοτάδι – ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρης συσκότιση υπάρχει στη Μαριούπολη και στις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, την ώρα που η Ρωσία συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα.

O δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Χρήστος Μαζανίτης, μετέδωσε το ρεπορτάζ του για την κατάσταση που επικρατεί στη Μαριούπολη στο απόλυτο σκοτάδι, ανοίγωντας το φως για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην αρχή της μετάδοσης.

Από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στη Μαριούπολη όλα τα φώτα έχουν σβήσει, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, και στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο οχήματα της αστυνομίας με σβηστούς του φάρους τους. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, στην περιοχή επικρατεί απόλυτη ησυχία και ακούγονται εκρήξεις οι οποίες σημειώνονται στην ανατολική πλευρά της Μαριούπολης σε απόσταση 8 έως 20 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, μία οβίδα έπληξε νωρίτερα μία πολυκατοικία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 26 τραυματίες, ενώ υπάρχουν αναφορές και για νεκρούς. Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Υγείας, 57 Ουκρανοί έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 169 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ